Voor 15:00 besteld = volgende dag in huis ♥ gratis NL verzending vanaf €100 ♥ gratis retour ♥ achteraf betalen

Veel gestelde vragen

Mocht je iets snel willen weten, dan ben je op onze FAQ pagina op het juiste adres. Als er niet bij staat wat je wilt weten, stuur ons dan een mailtje en dan helpen we je alsnog zo snel mogelijk. 

 

1. Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95 voor een brievenpuspakketje, en €5,95 voor een normaal pakketje. De verzendkosten worden automatisch voor je berekend bij de checkout. Enne... Protip: retour is altijd gratis binnen NL!

2. Verzenden jullie ook naar het buitenland? 

Ja, zeker wel. We ship worldwide! Deze kosten zijn wel afhankelijk van waar je precies woont en berekend op een maximum gewicht van 2 kilo. De verzendingen naar Duitsland en België kost €8,95. Verzending in de rest van de EU kost €14,95 en de verzending naar de rest van de wereld kost €24,95.

3. Is retour vanuit het buitenland ook gratis?

Niet helemaal. Retourkosten van een internationaal retour worden slechts deels vergoed. Wij vergoeden tot het standaardtarief van €6,10. De rest wordt in mindering gebracht op je aankoopbedrag.

Voorbeeld: je stuurt retour vanuit België, met de goedkoopste optie: DHL. Dit kost €7,15. Wij vergoeden daar €6,10 van. De overige €1,15 brengen wij in mindering op het bedrag dat we aan je terugbetalen.

4. Hoe snel verzenden jullie mijn pakketje?

Wij proberen altijd dezelfde dag jouw pakketje nog in te pakken en te versturen. Soms is het echter zo druk, dat we er pas de volgende dag aan toe komen. Daarom houden wij een levertijd van 3 tot 5 werkdagen aan.

5. Hoe weet ik dat mijn pakketje onderweg is?

Wij sturen je altijd mailtjes met verzendupdates, zodat je altijd weet waar je pakketje is. Dit begint al zodra we je pakketje ingepakt hebben. Vervolgens krijg je mailtjes als je pakketje opgestuurd is, wanneer deze geleverd wordt en als hij bezorgd is. In deze mails staat ook je track en trace code. Handig! 

6. Hoe weet ik dat jullie mijn retour hebben ontvangen?

Ook wanneer je iets retour stuurt aan ons ontvang je updates via de mail. Je weet zo precies waar je retour zich bevindt. Wanneer wij het pakket binnen hebben ontvang je de laatste mail. Je weet dan ook dat wij je retour meteen gaan nakijken. Als alles goed is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen terug zijn (tenzij het ging om een defect), storten wij je retourbedrag binnen 5 dagen terug. Mocht er iets aan de hand zijn, nemen we contact met je op. Meer weten over retour? Bekijk dan onze retourpagina!

7. Will there be an English website soon?

Yes! We are working on it and expect the launch of our International website in the start of 2020. In the meantime, we hope Google does a great job translating our shop for you. We do ship worldwide, so no worries if you want to order something. If you have any questions, feel free to ask us! Contact us here.