Ruilen & Retourneren

Soms kan het natuurlijk voorkomen dat je bestelde artikelen toch niet bij je passen, en dat je ze moet ruilen of terug moet sturen. Dat is bij SA VIE geen probleem! 

Online bestelling ruilen of retourneren

 

De stappen voor een retourzending:
 1. Gebruik deze link: https://saviesports.shipping-portal.com/returns/ 
 2. Op de eerste pagina vul je jouw postcode en de track en trace code in van jouw zending (tip: de track en trace vindt je in je mailbox ;) )
 3. Wanneer je deze gegevens hebt ingevuld kom je op het scherm terecht waar je email (dat wij gebruikt hebben om je te mailen) al voor je staat ingevuld. Op deze pagina geef je de reden van je retour aan ons door. Je kunt ook opmerkingen toevoegen. Laat hier gerust achter wat jij goed of fijn vond, of wat je denkt dat beter kon. Daar zijn wij heel blij mee, zo kunnen wij groeien! 
 4. Je komt nu op een scherm waar je een afleverpunt kunt kiezen aan de hand van de postcode die jij invult. Wanneer je klikt op "Kies', wordt je voorkeur opgeslagen.
 5. Bijna klaar! Je bent nu op de pagina waar je alle details kunt controleren. Klopt alles? Dan ben je klaar om het verzendlabel te printen! Ga naar de volgende pagina, daar staat het label voor je klaar.
 6. Print nu alleen nog je verzendlabel, plak deze op de doos, en je bent klaar om naar het door jou gekozen afleverpunt te gaan!
Wat kun je van ons verwachten?
 • Ruilen of retourneren binnen NL = gratis
 • Altijd 30 dagen bedenktijd! Yay!
 • Wij sturen je een mail zodra we je retour binnen hebben
 • Wij vinden het belangrijk dat je snel je geld terugkrijgt. Daarom storten wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van je retour je geld terug
 • Heb je een verkeerd artikel ontvangen? Of is er iets mis mee? Neem contact op met de klantenservice.

Let op!  Probeer zoveel mogelijk tijdens het passen van je artikelen uit de buurt te blijven van je paarden. Wil je bijvoorbeeld je dekje passen onder je zadel? Probeer het dan te doen met een dun dekje, of de plastic zak (laat je paard niet schrikken!) van het artikel onder het dekje. Dit zodat de haren van je paard niet in het mesh blijven steken. Sa Vie dankt je hartelijk voor de moeite!

Wij accepteren geen retourzendingen van beschadigde artikelen, artikelen die zijn gedragen of waarvan de etiketten zijn verwijderd. Ontvang je een artikel dat beschadigd is of een etiket mist? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Wij vergoeden bij gedeeltelijk retour alleen de aankoopprijs van de artikelen. Stuur je je hele aankoop terug? Dan krijg je uiteraard het hele bedrag + verzendkosten van ons terug!

Maak je gebruik van een kortingscode/pakketkorting waarbij we een minimaal bestedingsbedrag of minimaal af te nemen producten hanteren? En stuur je bijvoorbeeld 1 van 2 bestelde producten terug? Dan vervalt de korting die je hebt gekregen. Je betaalt in dat geval alsnog het bedrag dat wij tonen op de website per product, zonder de korting.