5 tips voor dé perfecte Valentijnsdag met je paard!

Met Valentijnsdag is iedereen op zoek naar een geschenk voor hun geliefde. Maar let's be honest, jouw paard is toch jouw geliefde?!

Met deze 5 tips zet je je paard even he-le-maal in het zonnetje!
 
  1. Sta stil bij je routine als je naar stal gaat. Het meeste hiervan gaat op de automatische piloot, toch? Even snel uitmesten, poetsen, opzadelen, trainen, op stal en weer terug. Next. Jouw paard voelt aan wanneer je haast hebt of er niet helemaal bij bent. Probeer vandaag alle tijd te nemen om je paard te poetsen, te knuffelen en bewaar de rust.
  2. Ga je altijd trainen in de bak? Dat kan anders! Hoe leuk is het om je paard te verrassen met wat afwisseling? Ga voor het rijden even spelen in de bak! Ren een paar rondjes, laat je paard je volgen of doe wat vrijheidsdressuur oefeningen. Heb je hindernissen? Gooi voor het rijden de bak vol met balkjes en ga eens springen. Probeer eens zonder zadel te rijden. Kortom, make it fun! Valentijnsdag draait om liefde, en liefde zit in de details. Speel!
  3. Misschien ben je al een tijd aan het nadenken over de aankoop van dat ene leuke halster, dekje of rijbroek. Wil je graag een cadeautje kopen? Koop dan iets waar jij ook blij van wordt. Niemand heeft ooit gezegd "Ik heb alle rijkleding en dekjes die ik nodig heb!" Ofwel, gun jezelf ook wat leuks!
  4. Want honestly, je paard maakt het niets uit welke rijbroek je draagt, of dat het nieuwe dekje zo'n leuk design heeft. Jouw paard wordt vooral blij van hapjes! Dat mag heus wel een keertje ;)
  5. Tot slot fluister je 1000 lieve woordjes in het oor van jouw lieve pony of paard. Maak samen een leuke Instapost om jouw Valentijnsdag met je paard nooit meer te vergeten. Dit is eentje voor in de boeken! Only love!
Enne... Heb je een relatie? Vergeet dan niet die ook even in het zonnetje te zetten... Je wilt natuurlijk wel dat ze mee blijven gaan naar stal en wedstrijd! Want jouw vriend (of vriendin) heeft toch de mooiste voorlees-stem ever?

← Older Post