Voor 15:00 besteld = volgende dag in huis ♥ gratis NL verzending vanaf €100 ♥ gratis retour ♥ achteraf betalen

Rythm Beads - een neksieraad voor je paard!

Rythm Beads zijn upcoming in Nederland! Rythm Beads is een ketting voor je paard, waar kralen, veren, bedels en belletjes aanzitten. Onze Rythm Beads zijn daarnaast voorzien van een verstelbare sluiting en een clipje om de Rythm Bead vast te zetten in de manen van je paard zodat hij niet afglijdt.
Wij kwamen er mee in aanraking toen we in gesprek gingen met Marja, die zelf haar eigen Rythm Beads maakte. Wij vonden dit zo gaaf, en zo begon onze inspiratie... Want wat zijn ze mooi!
Wat doen ze?

Maar Rythm Beads zijn er natuurlijk niet alleen om de schoonheid van jouw paard of pony te benadrukken (al is dat eigenlijk ook al reden genoeg), ze zijn ook nog eens heel nuttig! Ze brengen ritme en rust aan tijdens jouw rit. Het is daarmee een hulpmiddel dat gebruik maakt van het natuurlijke ritmegevoel van je paard. Door de belletjes maakt de Rythm Bead bij elke beweging van je paard een subtiel en ritmisch geluid. Dit accentueert de gang van je paard, en ondersteunt jullie beide om ofwel in hetzelfde ritme te blijven lopen, of het ritme aan te passen. Paardrijden wordt zowaar bijna makkelijk! Je paard leert namelijk steeds beter om het ritme zelf vast te houden.

De Rythm Beads zou de ruiter zelfs moeten helpen om te herkennen of ze op het juiste been zitten, of om meteen het juiste been op te pakken. 

Daarnaast worden Rythm Beads ook gebruikt om jonge paarden te trainen en te desensibiliseren. Het rustige geluid van de belletjes werkt hierbij als een blokkade voor al het andere ruis om het paard heen. 

Aan de andere kant worden de Rythm Beads ook juist ingezet om snelheid aan te wakkeren. Daarbij is natuurlijk de juiste ondersteuning van de ruiter nodig. Jij bent zelf in charge over waar de Rythm Bead voor dient!

En tot slot zijn ze natuurlijk ontzettend leuk voor op fotoshoots (want: super dreamy!). En tijdens je buitenritten komen ze ook van pas, want omstanders horen je aankomen, wat je rit veiliger maakt. 

In het kort
  • Helpt jou en je paard in het ritme te blijven
  • Verwijderd omgevingsgeluid, je paard focust op de belletjes
  • Ritmisch
  • Veilig, omdat je de belletjes altijd hoort
  • Rustgevend
  • Helpt om op het juiste been te rijden
  • Kan helpen om je paard te versnellen
  • Super mooi en matchy!
Hoe kom ik eraan?

Wij bieden tijdens de Gosocialparty 20 april 3 workshops aan (om 10:30, 13:30 en 16:30) met elk 8 plekken, om je eigen Rythm Beads te komen rijgen! Deze kun je aan het einde mee naar huis nemen en uitproberen, een super leuk aandenken dus!

Voor je deelname aan de workshop heb je een ticket nodig. Enthousiast? Schrijf je in via deze link!

 

Laat ons vooral weten wat je er van vond, dat kan hieronder in de comments.

Na de Gosocialparty gaan wij DIY pakketten verkopen in de webshop. Zo kun je thuis aan de slag met een eigen creatie! Dat is wel nog eventjes wachten... Mocht je toch nu al aan de slag willen, stuur ons dan gerust een mailtje!

Extra

RSS
Tags
Rythm Beads